Choose language
English Deutsch Nederlands Français

 


Fivel - Highest Standard in Tools and Services

Disclaimer

1. Inhoud
De auteur van deze website aanvaard geen enkele aansprakelijkheid door directe of indirecte schade ontstaan door de - al dan niet door derden aangeboden - inhoud van deze website. De auteur van deze website aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor informatie van derden waarnaar vanaf deze website wordt gelinkt of anderzijds gereferreerd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website.

2. Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur in welke vorm dan ook worden verspreid of verveelvuldigd. Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd.

3. Merken
Alle merken op deze website zijn wettig gedeponeerde merken.

4. Wettelijke geldigheid
Deze disclaimer is onderdeel van Fivel B.V. en moet als zodanig beschouwd worden. Mochten er onderdelen van deze disclaimer onwettig of incorrect blijken te zijn, dan heeft dat geen enkel effect op de inhoud of geldigheid van de overige delen van deze website. Verder behoudt Fivel B.V. het recht om alle inhoud, prijzen, condities, etc. te wijzigen zonder voorafgaand bericht. Wijzigingen in prijs en uitvoering zijn te allen tijde voorbehouden.


Email: info@fivel.nl
http://www.fivel.nl
©1999-2021 Copyright Fivel BV
Disclaimer